www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ιωάννη Λαυρεντίου Λυδού Έργα Ι

Ιωάννη Λαυρεντίου Λυδού Έργα Ι
Περί Διοσημείων - Περί των κινήσεων της γης (σεισμολόγιον) - Περί κομητών - Ελληνικόν Ημερολόγιον - Αστρονομικοί Χάρτες - Μηνολόγιον - Βροντοσκοπία
Ιωάννη Λαυρεντίου Λυδού Έργα Ι

Συγγραφέας: Λυδός Ιωάννης Λαυρεντίου
Εκδότης: Έπος
Μετάφραση: Πέππα, Ντορέτα
Επιμέλεια: Πέππα, Ντορέτα
Αριθμός Σελίδων: 383
Έτος Έκδοσης: 01-2012



Τιμή biblioasi.gr: 19,80€


Ο Ιωάννης Λαυρεντίου Λυδός έζησε το 5ο -6ο αιώνα μ.α.χ.χ. και παρά το φόβο των… χριστιανών, κατάφερε να διασώσει στο παρόν «Ανθολόγιό» του, που εδώ του δώσαμε το γενικό τίτλο «ΕΡΓΑ», σημαντικές αρχαίες γνώσεις σχετικές τόσο με την Αστρονομία των Ελλήνων και των άλλων λαών της Αρχαιότητας, όσο και με τα μυστικά που χρησιμοποιούσαν οι ιερείς για την πρόγνωση των μελλόντων.
Διέσωσε ακόμη αποσπάσματα από τα ιερά βιβλία της Ρώμης, γραμμένα από μια αινιγματική προσωπικότητα, η οποία ονομαζόταν Τάγης και … δεν ανήκε στην ανθρώπινη φυλή!
Όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα που αφορούν και το δικό μας άμεσο μέλλον, παρατίθενται στο παρόν, σε μετάφραση της Ντορέτας Πέππα και σχολιάζονται από την ίδια, σε μια σειρά «Παραρτημάτων», που αποτελούν κατ’ ουσίαν, ένα δεύτερο βιβλίο.
Ένα βιβλίο, που είναι πραγματικά: «Ένα μεγάλο ταξίδι» και το οποίο ολοκληρώνεται σε δύο μέρη.
Το ταξίδι μας αυτό εξετάζει τα γραφόμενα εντός του «Ανθολογίου» του Λυδού, επεξηγεί τα «σημεία» των καιρών, αρχής γενομένης από το κρίσιμο 2012, και αναζητά τους απογόνους του ιστορικού προσώπου Τάγητος σήμερα.
Αλήθεια, γιατί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, της ισχυρότερης χώρας του πλανήτη, υποκλίνεται και προσκυνά τον Ακιχίτο, τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας;;!!!...

Μετάφραση του αρχαίου ελληνικού κειμένου και συγγραφή Παραρτημάτων από την Πέππα Ντορέτα, με τίτλο:Ένα μεγάλο ταξίδι (Μέρος Ι)

 http://www.biblioasi.gr/product_info.php?products_id=177581

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...