www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τέκνο και Στριπτίζ.....Από την Ειρήνη Χειρδάρη

sexelixis.gr + six d.o.g.s present: Τέκνο και Στριπτίζ

a Post-Modern Techno Strip-Club Night
Pole Dancing + Concept Shows + VJ sets + more
tunes by Mr. Statik + BODJ + Anéstie Gomez
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 23:00
 ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ευρώ

Το sexelixis.gr, το πρώτο ολοκληρωμένο ελληνικό portal για το σεξ και όσα προκύπτουν από αυτό, κλείνει τα Χριστούγεννα ένα χρόνο λειτουργίας. Το six d.o.g.s το είχε πάντοτε μεγάλο απωθημένο να οργανώσει μία βραδιά σαν όλες τις άλλες που διοργανώνει, αλλά να έχει και ολίγον τι ερωτικά στοιχεία παραπάνω, άρα ήταν αυτονόητο να συμβεί αυτό το πάντρεμα: Τέκνο και Στριπτήζ.
Γι΄αυτό και σκοπεύουν να δώσουν στα μέλη του sexelixis και στους θαμώνες του six d.o.gs, την πιο ατμοσφαιρική κι ερωτική νύχτα της ζωής τους: στις 29 Δεκεμβρίου το Gig Space του six d.o.g.s θα μεταμορφωθεί σε ένα μεταμοντέρνο techno strip club. Pole Dancing, Concept Shows, και στα decks 3 από τους αγαπημένους residents του six d.o.g.s: Mr. Statik, BODJ, Anestie Gomez. Μύθοι και στερεότυπα ενός τυπικού strip club θα μείνουν έξω από την πόρτα του χώρου: δεν θα υπάρχουν τραπέζια, δεν θα υπάρχουν καρέκλες, δεν θα υπάρχουν ακριβά μπουκάλια, δεν θα υπάρχουν μπόμπες, δεν θα υπάρχουν λαμέ καναπέδες. Θα υπάρχει μόνο ένα dancefloor.
Όλα τα shows θα παίξουν με τέσσερις ανθρώπινες φαντασιώσεις. Δυστυχώς όμως κάποια show του συγκεκριμένου πάρτι δεν του επιτρέπουν να είναι ανοιχτό σε όλους. Η χωρητικότητα θα είναι αυστηρά στα 250 άτομα, τα οποία θα επιλεχθούν με συγκεκριμένα κριτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν από τώρα συμμετοχή στο eirini@sexelixis.gr και να περάσουν το παρακάτω τεστ.
Στείλτε mail απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:
1. Πόσο χρονών είστε;
3. Στο πάρτυ θα είστε συνοδευόμενος/η ή μόνος/η;
4. Eίστε ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος, bisexual ή bi-curious?
5. Έχετε κάνει ποτέ swing?
6. Έχετε εμπειρία από ερωτικά shows; Κι αν ναι, τί ακριβώς;
7. Τί μουσική ακούτε;
8. Που βγαίνετε συνήθως;
Επίσης πρέπει να αφήσετε τα στοιχεία σας, όπως όνομα και τηλέφωνο. Αν επιλεχτείτε για να συμμετέχετε στο πάρτυ, θα σας καλέσουμε εμείς για να σας δώσουμε έναν μυστικό κώδικα ο οποίος θα αποτελείται από μια ερώτηση και μια απάντηση. Δεν θα πρέπει να τον ξεχάσετε. Ο πορτιέρης του six d.o.g.s θα σας ρωτήσει στην πόρτα. Θα πρέπει να δώσετε την απάντηση που θα σας έρθει στο δικό σας mail ή με μήνυμα στο κινητό σας. (Όλα τα στοιχεία σας θα κρατηθούν απόρρητα και θα τα γνωρίζει μόνο η ιδιοκτήτρια του σάιτ).
Οι πόρτες του χώρου τα ξημερώματα θα σφραγίσουν για να γίνει το τρίτο μέρος των show. Δε θα μπορείτε να βγείτε όπως και δεν θα μπορεί να μπει νέος κόσμος.
Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr  


 http://www.sexelixis.gr/?p=1391#more-1391

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...