www.biblioasi.gr

www.biblioasi.gr
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη στο χώρο μου.

www.biblioasi.gr





170,000 τίτλοι βιβλίων... Όπως και να το πεις το βιβλίο θα το βρεις!!!



biblioasi.gr

Σελίδες

Digital Clock

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

SYSTRAN 6 Αυτόματη μετάφραση Ελληνικά - Αγγλικά

SYSTRAN 6
Αυτόματη μετάφραση
Ελληνικά - Αγγλικά
SYSTRAN 6

Δισκογραφική εταιρεία: MLS Πληροφορική
Αριθμός DVD: 1






Εργαστείτε πιο γρήγορα, απλοποιήστε την επικοινωνία σας με το εξωτερικό και εξοικονομήστε χρόνο, φτιάξτε εύκολα το δικό σας προσωπικό λεξικό, πλοηγηθείτε στο Internet μεταφράζοντας ξενόγλωσσες ιστοσελίδες στα Ελληνικά… και όλα αυτά χωρίς κόπο, απλά και γρήγορα, με το πάτημα ενός κουμπιού!
To νέο, ανανεωμένο SYSTRAN 6 σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφράζετε από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και αντίστροφα με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα!

10 Σημαντικοί λόγοι για να δουλέψετε με το Systran 6
1. Επωφεληθείτε από τη διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογική υπεροχή του SYSTRAN και απολαύστε μοναδική ποιότητα μετάφρασης
Ενσωματώνοντας ένα σύνολο προηγμένων γλωσσολογικών και συντακτικών κανόνων, ενσωματώνει πλήθος νέων λέξεων και εκφράσεων για καλύτερη απόδοση μετάφρασης.
2. Μεταφράστε αρχεία του Microsoft Office άμεσα & εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού
Η Γραμμή Εργαλείων Μετάφρασης του SYSTRAN 6 ενσωματώνεται στις εφαρμογές του MS Office (Word, PowerPoint, Excel) και με ένα κλικ στο κουμπί της μετάφρασης εμφανίζει άμεσα το μεταφρασμένο κείμενο δίπλα στο πρωτότυπο, διατηρώντας την αρχική μορφοποίηση.
3. Βελτιώστε την επικοινωνία σας με το εξωτερικό
Μεταφράστε τόσο τα εισερχόμενα όσο και τα εξερχόμενα emails σας με ένα κλικ στη Γραμμή Εργαλείων Μετάφρασης του SYSTRAN, η οποία ενσωματώνεται στο MS Outlook.
4. Πλοηγηθείτε στο Internet στη γλώσσα σας
Το SYSTRAN 6 σας δίνει τη δυνατότητα μετάφρασης των ιστοσελίδων και των υπερσυνδέσμων τους μέσα από τον Internet Explorer & τον Mozilla Firefox, εμφανίζοντας τη μεταφρασμένη σελίδα δίπλα στην πρωτότυπη.
5. Μεταφράστε τα κείμενά σας από οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows Το SYSTRAN Translation Toolbar είναι πάντα διαθέσιμο ώστε να μπορείτε να μεταφράζεται άμεσα τα κείμενα που επιθυμείτε σε όποια εφαρμογή και αν βρίσκεστε.
6. Μεταφράστε γρήγορα & με ακρίβεια μέχρι και 25 σελίδες κειμένου με το πάτημα ενός κουμπιού
Το νέο SYSTRAN, πιο δυναμικό από ποτέ, σας λύνει τα χέρια και γίνεται ο καλύτερος σας σύμμαχος ενάντια στο χρόνο.
7. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στα Λεξικά του SYSTRAN και της MLS Το πλήρες λεξικό του SYSTRAN καθώς και το διαδραστικό λεξικό Interactive Dictionary της MLS είναι στη διάθεση σας για την άντληση ερμηνειών και παροχή επεξηγήσεων.
8. Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό Λεξικό
Προσαρμόστε τη μεταφραστική διαδικασία στις δικές σας ανάγκες, προσθέτοντας την ειδική ορολογία που απαιτεί η δουλειά σας.
9. Προσαρμόστε το στυλ μετάφρασης στις εκάστοτε ανάγκες σας Το SYSTRAN 6 σας επιτρέπει να ρυθμίσετε πάνω από 30 επιλογές αναφορικά με το ύφος της γραφής, την εφαρμογή κανόνων γραμματικής, την τοπική προσαρμογή κ.α.
10. Απολαύστε την αυτοματοποιημένη διαδικασία ανίχνευσης της Γλώσσας – Πηγής
Εσείς απλά επιλέξτε το κείμενο που επιθυμείτε να μεταφράσετε και πατήστε το κουμπί της μετάφρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...